Den senaste tiden

häll-vete... det poppade bara upp i huvudet.. en sketch på ca 4 sekunder av claes eriksson. Jaja!

Det var ett tag sen.. Midsommar var kickass! Torsdagen innan midsommar kom de första gästerna. Vi åt gott, vi drack gott, det var väldigt mysigt! På fredagen var det storkalas med mycket folk, jävligt mycket småpotatis ("färskpotatis" köpt på ICA) som ändå inte riktigt räckte, 2 kg sill, sallader, bla bla bla. Det var en riktigt lyckad kväll! och jag hoppas att jag det blir en repris nästa år. Lördagen var en slapp dag med fiske, städning och brädspelet "Scotland Yard" (Awesome!). På söndagen var det konsert med ACDC i Gbg som gällde! Jag, min käre broder, Richard och Andreas tog bilen till Götet. Andreas hoppade av vid Centralstationen för att ta sig hem till Åmål och vi andra fortsatte till min systers lägenhet. 
Konserten var riktigt bra! Men det var ett tillfälle då jag skulle fotografera Angus mitt i ett solo då jag stannade upp, tittade mig om kring, såg hur det blänkte runt om mig från alla kala skallar som stod i publiken. Här står jag med 58000 andra människor, säkert 2/3 av dem är över 50 (jag kanske t o m över 55). Vad gör jag en 20-åring som lyssnar mest lyssnar på jazz, funk och soul här? Då gick det upp för mig att ACDC är ett av de absolut största rockbanden genom tiderna och det svänger något sjukt (det enda som egentligen är viktigt, dom är de krönta kungarna av sväng).
- Det här är ju grymt!! tänkte jag.
Sen var det inget mer tvivel. Bara kul!

Förra helgen var det bröllop på Dalarö mellan Susannas syster Sofia och hennes Ted. Kan ha varit det finaste bröllopet jag har varit på. Dessutom fick jag spela. :D
Susanna sjöng och jag spelade bas. Många var impade av den lite underliga sättningen men Susanna fyllde ut allt tomrum som blir när man kompar med bara en bas.. Fy fan vad vilken stolt pojkvän jag är!

Nu bär det snart av mot Italien med Babytuss och hennes småsystrar lotta och lovisa. Deras föräldrar är redan där ner och mina åker på fredag. Det ska bli jätte härligt att komma ner till lilla Arma di Taggia. Även om det är varmt här nått djävulskt så är det ändå något speciellt med Italien. Atmosfären, människorna, maten, glassen, vinet.

Men först måste man packa och det har jag gjort så nu är det bara att vänta... 

"Vi ses i maschallens skugga. Amen." - Kattla

P O!

RSS 2.0