Stora steg

Nu har jag sommarjobbat på Shell i drygt en vecka och det är helt okej måste jag säga. Tiden går ganska fort och det är bra stämning. På fredag blir det midsommarkalas med goda vänner, sill, potäter, nubbe, midsommarstång (förhoppningsvis) och SOL!! nej vänta nu.. det blir ju dåligt väder.. jaja. skit samma! det blir vad man gör det till och det kommer bli kickass!

Men här sitter jag nu på mitt rum och känner en förkylning som vill göra entré.. Jag kurerar mig med vitlök, vitpeppar, c-vitamin, tabletter, munskölj, ja vad fan som helst! Jag ska och kommer inte bli sämre än vad jag redan är. I morgon är jag frisk!

Nu är det alltså bara två dagar kvar till jag får träffa min baby igen! Jag längtar så sjukt mycket efter dig nu Susanna! kom hit!
Nästa vecka ska Susannas syster Sofia gifta sig med sin man Ted. Det ska bli jätte roligt att få gå på deras bröllop, dessutom ska jag och Susanna spela en låt (eller två) och det gör det extra roligt! 
Efter helgen blir det jobb i två dagar och sen bär det av till Italien med min baby! (och hennes två småsystrar..) samtidigt är både mina föräldrar och Susannas föräldrar där ner så det blir till att äta en middag hela gänget någon dag! Det blir första gången som våra föräldrar träffas!! det ska bli jätte kul!

Men just nu ligger mest fokus på att få ihop det här midsommarkalaset och det närmar sig med..... 





En riktigt skön låt och en riktigt skön video!

Dylan Moran everybody!


RSS 2.0