...back again...

Då sitter jag här på X2000 mot Hässleholm för att träffa min flicka. Internet på tåget är nice!! När det fungerar.... (vill verkligen betona punkt punkt punkt!)

Kom hem från några riktigt härliga och roliga dagar i Åre i dag runt 01.03 snåret.. sov några timmar, steg upp för få skjuts till stationen. Jag klagar inte, tänkte bara att det kunde vara intressant...?
Om det är något jag har saknat där uppe så är det att sova, vakna och äta i Bjärnum hos Tuss...

Ska man berätta lite om Åreresan kanske.. Jag och min kära bror lämnade Johannelund någongång runt lunchtid för att åka mot Uppsala där vi tog en tupplur för att sen plockade upp tre av min käre brors vänner som bor där. Vi lämnade Uppsala runt 2 tiden. Nio Timmar i en bil med en full och senare bakfull M-G... härligt! Det var faktiskt mycket underhållande.
Vi kom fram till Åre någongång på förmiddagen, M-G fortfarande iklädd kostym. Vi köpte liftkort hämtade ut eventuell utrustning och begav oss sen upp i backen. Härliga pister, långa backar, inga liftköer, soligt och nästan helt vindstilla. Bara underbart helt enkelt!! Vad som hände vilka kvällar är lite luddigt, men jag kan med säkerhet säga att det var skjukt bra drag och riktigt riktigt roligt! På tisdagen tog vi liftarna till "toppen" väl där uppe bestämde vi oss för att gå upp till den riktiga toppen och åka offpist ner på baksidan.. Det var topp två bästa skidåkningen jag varit med om. WOW!! Det var lätt värt att ta sig hela vägen upp till åreskutan till fots.
På onsdagen bestämde vi oss för att åka kvällsåkning och så underbart nypistade backar som det bara är under kvällsåkning och tidigt på morgonen. Det var topp två bästa skidåkningen jag varit med om. WOW!! Även om man hade träningsvärk överallt förutom högerörat och ont från alla vurpor, så var det lätt värt det!! Dessutom Åkte jag lift med Lennart "Mr.Pistvakt" Jähkel!! Hur coolt är inte det!

På torsdagen var det städning som gällde. usch... VI kom iväg halv tio, var hemma ett på natten. Det var lätt värt det!!

Och nu sitter jag som sagt på tåget till flickan min. Och allt jag kan säga är att om det så hade tagit 5 dagar att åka till Bjärnum så hade det varit LÄTT VÄRT DET!!!


Again!?

Jag tänkte att eftersom jag har slått rekord på antalet besökare (7st) så får jag väl lägga upp ännu ett inlägg.

En uppmaning till alla ni som inte har tittat på How i met your mother!
Det är en riktigt riktigt riktigt bra serie!! Kolla in den!
Jag skulle kunna lägg upp en massa youtubeklipp från serien men det skulle bara göra mer skada än nytta tror jag.
Det är bättre att se serien som den är och alla roligheter i sitt sammanhang.

By the way så sticker jag till Åre imorgon med min kära bror och hans vänner. Jag ser fram emot en vecka med mycket snö, snowboardåkning, pilser, varm choklad, termobyxor, korv med bröd och bastu. It's going to be Legendary!!

Jag lovar dessutom att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen, och att så fort jag kommer i kontakt med internet där uppe så får ni se lite bilder och några väl valda ord.

Peace out!

Damn!!

Det är väl högtid för ett nytt inlägg antar jag...
I bakgrunden hör jag "you can go your own way" med Fleetwood Mac som min käre bror har spelat nonstop i säkert 2 veckor om inte mer. Ärligt talat har jag tapat räkningen. Det är en GRYMT bra låt! Men två veckor i sträck!!?
börjar tröttna lite....

I alla fall. I går spelade jag med Joe Egan & Silent Spring på en lite pub/café i Göteborg (jag hoppade in för min syster som annars shreddar på basen i Silent Spring). Det är ett jätte mysigt ställe som heter Café KoM, det kanske får plats 50 pers där inne och då menar jag om man packar folk som sardiner, det kändes som att det var 60 pers där. Men det bästa var att äntligen få spela med ett band och spela inför folk! Jag började tröttna på att sitta hemma framför datorn med hörlurarna på och basen i händerna och låtsas att jag spelar med Nils Landgren eller James Brown.
Men då efter veckor utan baslektion och utan "något nytt" kommer dagen då det åter är dags att träffa Anders "Bas-Anders" Granström igen. Han slänger på en skiva men en låt som gav mig gåshud på arslet! Jävlar!! Svängigare får man fan leta efter! Och, Ja. Du läste rätt. Svängigare! inte fetare, inte coolare, inget annat ord beskriver det bättre! möjligtvis kan man säga att låten har ett sjukt groove, men är inte det samma sak som sväng fast på engelska..? I alla fall... Anders la låten i "Powergospel-facket". Och jävlar vilken powergopellåt det är! I Love to praise him med Donnie McClurking.
Och från den här låten ska jag planka basen... Om jag så måste gå upp 300kg, förvandla mig till afroamerikan och bli fanatiskt kristen så är det väl det jag måste göra och det skulle lätt vara värt det!

DAMN!!! (lyssna på basen och trummorna) föreställer er en arena med max 2 vita personer på plats, en massiv kör där nästan alla har en egen mick, ett kompband bestående av en trummis på 400kg, en basist på 400kg, en organist på 200kg, en blåssektion med en total massa på 2400kg.
DAMN!!!!
 


damn...

#1

Medan Jens min gode vän och vapendragare spelade lite gitarr för mig har skapat en blogg (vilket förvånade även mig).
Nisse lilltroll är ett underbart smeknamn min käre fader tyckte var passande och som inte alls var pinsamt när man var 14 år... Men jag måste säga att det har växt i mina ögon och nu är jag mycket stolt över att vara Nisse lilltroll.
Jag sitter här på Jens rum och lyssnar till hans personliga version av O helga natt (aningens hög i tonarten), ackompanierad av sig själv på gitarr.
Jens: - Av någon anledning får jag alltid en sån jävla snusbränna när jag är med.
Jag kan säga att vi båda sitter på x2000 första klass till Snusbränne Ctiy och det är naaaaajjss! (=lögn).
(att det är najs asså...)
(a ni fattar...)
(eller...?)

Till sist vill jag tacka mina föräldrar, min underbara syster, min käre bror, alla underbara vänner jag har skaffat mig på den lilla road trippen jag skulle vilja kalla för "livet".
Men mest av allt vill jag hälsa till min fantastiska flickvän och en av mina bästa vänner, Susanna Utterborn som jag tillsammans med går under namnet HELLBORN!!! (om vi någon gång skulle ingå i ett band så skulle det heta så)







RSS 2.0