Igår..

Det känns som att jag satt i bilen hela dagen igår. Först till Falköping för att köpa slippapper, sen till Vartofta för att köpa planteringsjord och täckbark, sen till Floby och Tidqvist för att köpa stroppar till en presenning. Jag kommer hem till Johannelund runt lunch för att se om någon lammar eller kalvar (om några månader också kättlar :D ) och inte minst för att äta just lunch. Sen bär det av till Skövde för att hämta byxorna till min nya kostym (Snygg! inte sant?). Men i skövde hittade jag inte bara ett par kotymbyxor utan också ett par byxor, pjamasbyxor och en halsduk på H&M. NICE! Efter min lilla shoppingrunda var det dags att hämta microvågsugnen som var på lagning. Tills sist fick jag åka hem... för att en timme senare hämta min bror i Falköping.
Runt 20.30-snåret var vi hemma igen och jag hade fått gjort mina beting.


Nya kostymen..                                   Tissen ligger och göttar sig i fönstret


Räddningen

Klockan är 13.06 och jag har inte ätit någon frukost än. I och för sig klev jag upp för mindre än en timme sen, men frukost är alltid frukost. Man kan säga att jag har som en deadline som jag måste äta frukost innan, men jag har också en förp.tid som jag måste äta efter. Jag måste vakna i en halvtimme innan jag kan börja med frukosten, då har jag ca 15 minuter på mig att äta innan jag tröttnar och vill göra annat. Det är inget jag kan rå för och jag tror att det är fler där ute som befinner sig i samma situation.
Anledningen till att jag inte klev ur sängen före 12 är dels för att jag kunde, men delvis för att "Total recall" gick på TV4 igår natt. "Total recall" - Arnold i huvudrollen i en Sci-Fi-film från 1990. Töntiga onliners. Löjligt mycket våld. Specialeffekter a la 90-tal. Vetenskaplig research som inte existerar. På något sätt muntrade det upp mig.




Dagen D - Hitler vann

Så var domedagen slut. Högskoleprovet... vilken pärs! Efter ett ganska stort antal timmar fick man till slut åka hem. 
Jag skyndade mig hem för att kolla mitt resultat på nätet. Jag kom hem runt halv fem, facit släpps fem.. Sitter spänt framför studera.nu "tryck här för facit till högskoleprovet våren 2009". Försöker få tiden att gå snabbare. Rawaz ringer, jag får ringa honom senare eftersom Susanna redan är i luren. Jag avslutar med baby. Mobien ringer. Jag orkar inte svara. Klockan slår fem. Jag kastar mig till datorn, - uppdatera, uppdatera, uppdatera! Inget händer... Jag kollar på mobilen för att kolla vad klocka är utan att egentligen registrerar inte tiden. Lukas har ringt, jag ringer upp honom. Det är tydligen fest hemma hos honom i kväll.
 "-Jag får se om jag kommer. Jag tror inte att jag gör det." 
Vi lägger på. 
Rawaz ringer. 
"Följ med mig till Västerås och sup i kväll!".. 
Jag är pank och trött. Klockan är 17.13 och provresultatet har fortfarande inte lags upp. Va FAN! Jag springer ner till TV:n kollar text-Tv sidan där facit ska finnas. "Sidan finns ej". Va FAN! Min bror knackar på dörrkarmen.
"-Hur gick det?"
"-Jag vet inte än..!"
"-Hur lång tid tar det då?"
"Jag vet inte!"
"-En ko håller på att kalva. Kan du gå ut och kolla så att allt går bra?"
"-Ja, snart!!"
Klockan närmar sig halv sex och fortfarande inget facit. Äh, jag springer ut i Ladugården. "Hej kossan! Fin kalv."
Snabbt tillbaka in igen.
Kollar text-Tv:n på väg till datorn. Inget facit. Kollar studera.nu. Inget facit! Jag googlar fram text-Tv på internet. Skriver 170, trycker på sök. "Sidan finns ej". Rawaz ringer igen. "-Har du fixat några pengar? kom igen följ med då!" 
Jag orkar inte. Jag vill bara veta!
Jag söker på SVT text på webben igen. "Facit för högskoleprovet våren 2009 - Block1 delprov1". Jag letar efter det där A4pappret som är orange och som har mina svar. Var fan är det?!!?! DÄR!! Ok få se... e, c, c, a, e.....c, b. 20+15+... fan......
Jag vill inte veta.

Nystart

Shit det var ett tag sen jag skrev något.. Men det har inte funnits något att skriva om.. men nu har det hänt grejer!!!
Jag har bestämt mig för att läsa Landskapsarkitektur i Alnarp flytta till Lund. Min backup är att läsa samma program i Uppsala.
Jag och min kära bror hämtade hem en kökssoffa som vi ska göra fin. Carl ska få ha den hos sig tills det att jag flyttar hem i från.
Vi började lite i går kväll och jag fortsatte lite till i morse och mer blir det i dag!! 
Jag älskar små projekt som det här!!


Jag har spelar mer och mer bas, plankar låtar jag vill spela och sen spelar jag dem.. Om och om igen!! Tyvärr är jag dålig på att göra bas läxorna jag fått men jag ska ta tag i det efter högskoleprovet. 
Högskoleprovet är något som jag har nött de senaste veckorna! Fan om jag inte får resultatet jag siktar på.. Då faller mina framtidsplaner lite (dvs mycket).
Vi får se hur det går imorgon helt enkelt

PO!!



Flip och Flop 1

Vad jag kommer flippa kanske inte är det mest överraskande men ändå. Att fylla år är underbart! Speciellt om det är två i familjen under samma vecka. Mycket god mat, Mycket god mat! Presenter och tårta, bakelser.
Vad hamnar i floppfacket den här veckan då? Jo, Musikindustrin. Bevisen visar inte att skivindustrin har förlorat på sidor som Piratebay.org. Tvärtom! Jag läste på aftonbladetshemsida att enligt Roger Wallis, professor emeritus vid KTH, fanns det inget samband mellannedladdning och miskad skivförsäljning. Det är de som laddar ner som konsumerar mer kultur än andra. Personligen köper jag skivor när jag kan. Har jag dåligt med pengar vill jag veta vad det är jag får innan jag köper en ny skiva. Om skivindustrin kunde göra skivor som har en helhet istället för att släppa en skiva med två singlar (sönderspelade) och resten skräp/ljudbajs. En rolig detalj som Wallis också nämnde var att det aldrig har varit en sån kraftig ökning i resurser till artisterna(/upphovsmännen) som nu. De som måste nöja sig med bara mycket nu är dom feta skivbolagen. Åh nej...
Sen måste jag klääääämma in en flopp till.
Luuk istället för Oldsberg?! Är ni dum i huvet SVT? bara undra... Inget emot Luuk, men, Oldsberg och Hellberg. Bättre combo kan det inte bli!....? Ska Kristian sitta där med Björn o...göra vad.. jag... vet... ÄH!

En underbar avslutning enligt mig själv.



RSS 2.0